joi, 29 iulie 2010

... la bloc




Minune mare, în Lupeni se construieşte un bloc. Vorba vine se construieşte. Am fost în "inspecţie", să verific stadiul în care se află lucrarea. Am vazut un şantier gol, doar doi oameni tăiau nişte scânduri, şi aceeaşi fundaţie de acum cateva luni. Aş pune un pariu că îl termină până îmi fac eu casă, dar am mai pierdut aşa un pariu. Acuma vreo cinci ani mergeam să mă înscriu la facultate, eram cu doi prieteni în maşină şi înjuram gropile şi semafoarele de pe drumul Petroşani-Deva. Unul din ei mi-a spus că o să ne luăm toţi maşini şi drumul nu o să fie gata. L-am contrazis bineînţeles, cu speranţa că îl vor termina la timp. Au trecut anii, am terminat toţi trei facultatea, avem toţi trei maşini şi drumul înca nu e gata.
Dar să revenim la bloc, se spune prin oras, că o mare parte din materialele care ar trebui să fie folosite la ridicarea blocului sunt "realocate" spre viitoarea casă a juniorului. Nu ştiu daca e adevărat, dar sper că de data asta măcar o să vopsească noua casă într-o culoare diferită de cea a blocului.

Un comentariu:

  1. Sincer parerea mea este ca asa va ramane...ca si multe alte blocuri sau cladiri neterminate...cat despre sosele....de ce sa le astupe....ar muri servisu auto..:P

    RăspundețiȘtergere