luni, 6 decembrie 2010

Blonda si Primarul


Pentru început de săptămână avem două ştiri. Una este despre domnul Resmeriţă (again),iar a doua despre doamna Udrea care ne-a onorat cu o vizită şi câteva declaraţii.

După cum scrie în ziar, primarul nostru a dat în judecată Curtea de Conturi a României. Pentru ce? asta nu am înţeles din ziar. Porbabil pentru că au venit să îl verifice şi probabil l-au acuzat pe nedrept.Tribunalul Hunedoara a respins acţiunea, oprind astfel încercarea domnului primar de a demonstra ... defapt nici nu ştiu ce vrea să demonstreze, nevinovăţia lui sau vinovăţia celor de la Curtea de Conturi? Prima nu are cum, e ceva care se vede cu ochiul liber şi mai nou se vede şi în acte, iar pentru a doua nu cred că el e ăn masură să facă asta. Mi se pare absurd ca un om cu trecutul şi prezentul lui să aibă tupeul să dea în judecată o instituţie a statului.

A doua ştire este despre Straja şi despre doamna Udrea. Doamna Udrea ne toarnă nişte apă de ploaie şi spune că Straja se află înscrisă în planul de investiţii în turism, dar pentru că este un proiect relativ recent încă nu poate primi fonduri. Adică de 15 ani Straja a devenit un brand turistic prin forţe proprii, dar doamna Udrea doar acuma a auzit de ea. În schimb a auzit de Parâng şi de Pasul Vâlcan, staţiuni care nu se compară cu Straja la pârtii amenajate,drumuri de acces, numar de turisti, dar care au primit o căruţă de bani. Acuma nu vreau să îi dau dreptate primarului, dar sunt curios ce se întampla, dacă oraşul nostru era portocaliu, iar celelate oraşe din vale aveau alte culori. Probabil aveam telegondolă de pe Oboroca până în Straja.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu