marți, 18 ianuarie 2011

Resmerita absent



În seria de rapoarte de monitorizare a activitatii parlamentare, Institutul pentru Politici Publice (IPP) a dat publicitatii bilantul sesiunii parlamentare septembrie - decembrie 2010.
Potrivit datelor din raportul IPP, deputatul PSD Cristian Resmerita a fost prezent doar la 97 din cele 235 de voturi date în Camera Deputatilor, de unde rezulta un procent de prezenta de numai 41,3%. Cu alte cuvinte, strict cu privire la voturile finale (ca doar de aia l-au trimis cetatenii din colegiul Uricani - Lupeni - Vulcan în Parlament, ca sa voteze legi bune pentru o viata mai buna),?Resmerita jr. a lipsit de la votarea a mai mult de jumatate din proiectele de legi supuse dezbaterii deputatilor.
E posibil ca, fiind mai nou prin Capitala, Resmerita sa se fi pierdut în trafic, nefiind recunoscut în metrou ori în statiile de autobuz. Si, probabil, acesta o fi motivul pentru care nu a ajuns decât la 41,3 la suta din cele 235 de voturile finale date în sesiunea septembrie - decembrie 2010 în Camera Deputatilor. Curios e ca, desi a absentat într-o veselie de la voturile finale, Cristian Resmerita.... citeste mai departe(zvj)

Un comentariu:

  1. inainte de a posta prostii generate de lipsa de informare ,ar fi trebuit sa vedeti ca deputatul nu a fost absent ci neprezentarea la voturile finale a fost o decizie luata la nivelul grupului parlamentar PSD

    RăspundețiȘtergere